top of page
Remi - 21 oktober 2021 - by Isabeau Reynvoet-3-min.jpg

DOOPVIERING

Laat je je kleintje dopen of vier je op een andere manier de geboorte van je kindje, dan hoort daar live muziek bij. We bekijken samen welke nummers passen bij jullie verhaal, bij jullie kleine spruit. Jullie zijn volledig vrij in de keuze, maar ik inspireer en adviseer je graag! Met gitaar- en pianobegeleiding kom ik de gekozen nummers live brengen tijdens de viering.

Vanaf € 545

exclusief verplaatsingskosten


Voor een onmisbaar aandenken in de herinneringendoos van je kindje, kan ik zorgen voor de opnames van die nummers, live gebracht, dus super authentiek. Die worden in een cadeauverpakking naar jullie toegestuurd achteraf. Nagenieten!

€ 147

Doopviering: Over mij
Remi - 21 oktober 2021 - by Isabeau Reynvoet-58.jpg

W A T  A N D E R E N  Z E G G E N


Sarah verzorgde een aantal weken geleden de livemuziek op de doop van ons dochtertje… of zal ik zeggen: onze tweeënhalfjarige energie-explosie.


Dat de ceremonie levendig en soms (zoals verwacht ) niet naar plan liep, daar ging Sarah hyperprofessioneel mee om.

Een mama (ja ikke dus) die alle voorbereidingen telkens wat te laat doorstuurt? Een handige en vriendelijke herinnering van Sarah in de mailbox. Een pastoor die pas drie dagen op voorhand beseft dat hij door een dubbele boeking de kerk niet kan komen opendoen? Sarah wacht geduldig en zoekt mee naar oplossingen. Kirrende baby’s en vrolijk rondrennende peuters tijdens de rustige liedjes? Geen afleiding voor Sarah. Ahja, en liedjesteksten in het Duits? Sarah schafft das, inclusief correcte naamvallen!

En dan heb ik het nog niet over de muziek gehad. Sarah heeft wonderbaarlijk mooi gezongen in de kerk. Haar optreden paste als een puzzelstukje in het geheel en maakte de doop tot iets uniek. Ik ben zo dankbaar dat Sarah bereid was om nummers te brengen die ons nauw aan het hart liggen. Toen Sarah a capella Amazing Grace zong, werden zelfs de kindjes even muisstil.

Ik ben trouwens niet de enige persoon die dat vindt. De pastoor gaf applaus aan het einde van de ceremonie, verschillende gasten kwamen complimentjes geven, … en mijn tante in het buitenland die de doop via livestream volgde, zei me gisteren nog: „De muziek was zo mooi dat het zelfs virtueel een gevoelige snaar raakte - niet één maar echt alle liedjes waren prachtig.“

Bedankt, Sarah!

Doopviering: Recensie
bottom of page