top of page
Astrid & Jakob - 12 augustus 2022 - by Isabeau Reynvoet-12-min.jpg

AFSCHEID

Het is onbegonnen werk om de meest gepaste woorden te vinden om afscheid te nemen van iemand die we liefhebben. Hoe krijg je dat wat je voelt, allemaal verteld? We willen bedanken voor het leven dat geweest is, de mooiste herinneringen blijven koesteren en je kan niet zomaar om dat enorme verdriet heen.


Muziek biedt hierbij diepe troost. Het haalt de scherpe kantjes van je verdriet en tegelijkertijd komt het vlijmscherp binnen. En dat mag ook. Dat heb je nodig. Muziek doet stilstaan op het moment dat je dat het hardst nodig hebt.

Hieronder kan je je laten inspireren door muziek gezongen door mij en vind je ook mijn aanbod voor live muziek rond afscheid.

Afscheid: Over mij
Afscheid: Music Player

LIEVE WOORDEN

_herinneringsmoment_Gijs-copyright-Teja-De-Prins-50.jpg

Je kan niet op een mooiere manier afscheid nemen van een geliefde dan met de prachtige stem van Sarah, begeleid door haarzelf met piano of gitaar. Stuk voor stuk prachtige liedjes die je zelf kan kiezen. Heel sereen en ingetogen gebracht. Dankjewel Sarah voor alles.

WhatsApp Image 2023-07-05 at 11.19.46 (1) (1).jpeg

Hi Sarah, het was prachtig. Complimenten, niet alleen voor de zang, maar voor de heldere communicatie en flexibiliteit.

_herinneringsmoment_Gijs-copyright-Teja-De-Prins-130.jpg

Dag Sarah, ik wil je persoonlijk bedanken voor de mooie muziek in de kerk daarnet. Ik heb zoveel complimenten gehad. Uw mogelijkheden gaven ons de kracht om er samen een heel mooi afscheid van te kunnen maken. Vanuit mijn hart heel erg dankjewel, het was zeer zeer mooi.

Afscheid: Recensies
_herinneringsmoment_Gijs-copyright-Teja-De-Prins-145.jpg

AFSCHEIDSVIERING
MET LIVE MUZIEK

Ik breng de nummers de jullie kozen live gezongen en begeleid op gitaar en piano. De mooiste klassiekers gecombineerd met moderne nummers die een gevoelige snaar raken. We zoeken ook de nummers die precies passen bij wie je verloren hebt. Je zoekt de nummers uit mijn repertoire met meer dan 160 nummers of brengt er aan die ik nog niet ken.

Vanaf € 637


- inclusief één keuzenummer buiten repertoire. Graag meer nummers buiten repertoire? Dat kan aan € 75 per nummer.
- inclusief achtergrondmuziek bij het groeten vooraf (30 min)

- inclusief muziekadvies met zorg en geduld

- exclusief verplaatsingskosten en geluidsinstallatie

Afscheid: Pakketten
Afscheid: HTML Embed
bottom of page